„Pazite šta će biti objelodanjeno“: Tramp najavio nova otkrića o izborima

0

Američki predsjednik Donald Tramp ponovo je poručio da neće odustati od borbe za pobjedu na novembarskim izborima, najavivši da će uskoro biti objavljeni novi dokazi koji se tiču legitimnosti izbornih rezultata.

Tramp je to izjavio u ponedjeljak na mitingu u Džordžiji, gde se danas održavaju ponovljeni izbori koji će odlučiti većinu u američkom Senatu.

Za Senat se bore dvoje republikanskih kandidata, Dejvid Perdju i Keli Lefler, a protivnici iz redova demokrata su im Džon Osof i Rafael Vornok.

Republikanskoj partiji je, naime, potrebno još jedno mjesto da bi sačuvala većinu u Senatu.

„Nema šanse da smo izgubili u Džordžiji. To su bili namješteni izbori, ali i dalje se borimo i vidjećete šta će se dogoditi“, naveo je Tramp.

On je pozvao građane da podrže republikanske kandidate u Džordžiji, navodeći da će demokrate pokušati da preuzmu Vrhovni sud.

Time bi, kako je rekao, nestale vjerske slobode, drugi amandman, granice i veliki novi zid.

„Nikada više neće biti poštenih izbora u Americi“, ocijenio je Tramp.

Tramp je najavio da će Amerikanci u srijedu čuti nove dokaze, očigledno misleći na dokaze koji se tiču navodne izborne prevare.

Podsetimo, američki predsjednik je prošlog mjeseca na mitingu u Džordžiji da će demokrate pokušati da ukradu dva važna mjesta u Senatu za koje je istakao da predstavljaju „poslednju liniju odbrane za spas Amerike“.

On je pozvao pristalice da glasaju za republikanske senatore, dodajući da će, ukoliko to ne učine „pobijediti socijalisti i komunisti“.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.