Полиција обилази криминалце: Претесају, а не хапсе

0

Службеници Сектора криминалистичке полиције и службеници Центра безбједности Херцег Нови и одјељења безбједности Тиват и Kотор су, спровели 28 акцију „Бока“, у наставку активности које се предузимају у циљу борбе против организованих криминалних група. У оквиру ових активности врше се претреси на локацијама које користе чланови организованих криминалних група, безбједносно интересантна лица и њима блиска лица. У претходна три дана су извршени претреси на девет локација.
-Наиме, службеници СKП-а, ЦБ Нерцег Нови, ОБ Kотор и ОБ Тиват су, у претходна три дана извршили претресе на девет локација које користи осам лица и то: у Херцег Новом локација које користе М. В. (40), Н. Р. (47) и М. М. (44), у Kотору су претресане локације које користе М. В. (42), М. П. (32) и Б. П. (29), док су у Тивту претресане локације које користе Т. П. (39) и С. Ф. (33) – саопштенО је из полиције.
Спроведеним претресима објеката у овим градовима пронађено је и одузето пет комада дугог наоружања, два комада кратког наоружања и 309 комада муниције, које ће бити предмет даљих вјештачења и провјера. Такође, пронађен је и један стартни пиштољ а против лица код којег је пронађен поднесена је прекршајна пријава по Закону о оружју. У склопу наведених активности, ради спровођења даљих провјера одузето је возило, мотоцикл и већи број мобилних телефона.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.